Ärsytys

Ärsyttää, vituttaa ja kiristää. Siihen on elämäni mennyt. Jatkuvaan vitutukseen. Kaikki ärsyttää, kaikki harmittaa ja taas vituttaa.

Olisi vaan tarvinnut eron jälkeen puhdistaa itseni sinusta. Olisi pitänyt tajuta että sinun kanssa elämä oli niin sairasta ettei kukaan selviydy siitä yksinään.

Elämä sinun kanssa oli kyllä sellaista sirkusta, sait kaikki näyttämään pelleltä ja itse olit kuningas. Vaikka olit oikeasti mitätön paska joka oli aivan sairas päästään. Olisihan se pitänyt tajuta jo sinun suhtautumisesta äitiisi ja äidin tapaan juosta sinun pillin mukaan.

Miten nuorena voikaan olla niin tyhmä ettei käsitä elämästä mitään ja antaa elämänsä suosiolla toisen käsiin.  Viekkaudella ja manipulaatiota käyttäen sait minut uskomaan kaiken ja hylkäämään oman sukuni ja perheeni, sekä ystäväni. Kaikki oli liian tyhmiä sinun seuraan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *