Möykky rinnassa

Sisälläni kasvaa möykky, se ahdistaa, se kasvaa, se kaivaa minun rinnastani tilaa itselleen. Minun olisi pitänyt lopettaa sen kasvattaminen, minä vaan annoin sen kasvaa.

Palaan ajassa sinne kauas vuosien taa. Alan miettimään miten annoin sinun valloittaa mieleni, elämäni ja sieluni. Miten sinusta tuli voima joka hallitsi minua.

Muistan sen päivän kun muistit kertoa että kävit panemassa sitä toista naista, kun minä olin niin surkea ja ruma ettei minua voinut panna. En ollut tarpeeksi hyvä sinulle, en riittänyt sinulle, mutta sekin oli vain osa sinun peliäsi. Minä yritin lähteä, sinä sait mainipuloitua minut niin että aloin syyttämään itseäni siitä että pilaan lasten elämän, että minä en pysty heitä yksin kasvattamaan. Voi mikä esti minua lähtemästä ja pelastamasta itseäni ja lapsiani.

Muistan sen illan ravintolassa, sinä katosit ja kun menin vessaan, sinä olit siellä toisen naisen kanssa. Olit taas eksynyt, valinnut väärän vessan ja minä hullu taas epäilin ja vainosin, miksi en anna sinun elää. Niin, minun vika kun sinä annoit rakkauttasi sille vanhalle naiselle. Sinä satutit minua ja veit minun itseluottamuksen, mutta minä en jaksa enää. Minä haluan parantua.

Sinä tulit baarista ja halusit ottaa vauvan viereesi, minä en halunnut antaa sitä sinulle, olit niin kännissä. Sinä kuristit minua ja tukit minun suuni ja minä meinasin tukehtua. Ja niin sinä syytit minua, etten anna sinun olla isä. Niin minä annoin sinun viereesi vauvan ja odotin että nukahdat. Kun sinä nukahdit, minä otin vauvan ja vein sen toiseen huoneeseen. Minun viereen lattialle, jotta et herää etkä satuta meitä.

Minä olen unohtanut nämä. Olen antanut olla, en halua muistaa. Nyt minä haluan, minun on käsiteltävä sinut pois elämästäni.

Aina sinä syytit minua, olin syy sinun juomiselle ja käytöksellä. Enkä ymmärtänyt ettei vika ole minussa vaan sinussa.

Olen unohtanut lähes kaiken. Ja nyt joudun muistamaan taas kaiken. Minä pelkäsin sinun kyydissä, muistan sen hetken kun ajoit hiekkatiellä ja teit käsijarrukäännöksiä tuosta vaan 80km/h ja minä itkin ja sinä nautit. Tai kun ajoit tiellä autojen ohi oikealta puolelta, halusit minun pelkäävän. Sinä nautit siitä. Sinä rakastat kiustata minua, sinä nautit kun sait alistettua minua. Se oli sinun tehtäväsi ja elämäsi. Minun alistaminen ja nöyryyttäminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *