Ensimmäinen askel eheyttä

Olen voinut pitkään jo huonosti, en vain ole tajunnut sitä. Olen kiukkuinen ja katkera, väsynyt ja lihava. Elämääni kyllästynyt uusperheen äiti. Menin vyöhyketerapiaan ystävän kehoituksesta ja siitä tämä matka alkoi.

Olen tukossa, olen katkera, sisäelimet ei jaksa enää kantaa tätä taakkaa. Tiedän, en enää vaan jaksa.

Olin reilu 20 kun tapasin sinut. Maailman ihanimman ja komeimman miehen. Veit jalat altani, kohtelit kuin kukkaa kämmenellä, olit kaikkeni. Olit sitä liikaa, en vain tajunnut. Halusit lapsia, halusit elämän, halusit minut. Halusit minun empatiani, jotta pystyisit elämään, tarvitsit minun polttoaineeksi itsellesi. Ja minä tyhmä annoin sinulle itseni.

Sinä sait minut uskomaan että sinä olet hyvä mies, sait uskomaan että haluan perheen, sait uskomaan että sinä olet jumala, sait minut uskomaan ettei minulla ole elämää ilman sinua. Ja niin minä uskoin ja annoin sinulle elämäni ja lapseni. Lapset, nuo sinun omat pelinappulasi.

Minä muistan miten et tullut minua hakemaan sairaalasta, minä muistan ettet ollut kotona, minä muistan että tulit kotiin 3 päivän päästä. Minä muistan miten kävin kaupassa haavojeni kanssa ja minä muistan miten siivosin kun pääsin sairaalasta kotiin. Siivosin sinun jäljet, sen ensimmäisen naisen jäljet minä siivosin omasta sängystäni.  Siihen asti sinä et ollut tuonut niitä kotiin.

Ja silti minä rakastin sinua. Rakastin niin kovasti etten tajunnut mitä sinä minulle teet ja vielä pahempaa. Mitä sinä teet minun lapsilleni. Ne pienet kääröt olisi kaivannut sinun rakkauttasi, mutta sinä otit heidät sinun pelinappuloiksi ja aloit pelaamaan minun ja lapsien kanssa.

Minä kadun sitä päivää kun sinut tapasin, mutta nyt minä alan antamaan anteeksi ja alan elämään. En anna sinun enää varjostaa elämääni, enkä anna sinulle sitä valtaa että tuhoat minut vieläkin vuosien jälkeen. Minä olen katkera siitä kaikesta ja niistä sinun tempuista. Mutta nyt alan ymmärtämään että olet saanut pilattua elämäni tähän asti. Nyt minä vien sen voiman sinulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *